Pet tajni žena koje su savršene ljubavnice

One vole se*s
I uopšte ne vide zašto bi bilo drukčije. Valjda svako normalan voli se*s. Normalno je voljeti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nježnost… Sve od čega se dobar se*s sastoji. Ali, što to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje također vole se*s? Pa, one više uživaju u se*su. Ne moraju postići orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava, piše “Express“…
Ne srame se
Ne traže da se ugasi svjetlo, ne zahtijevaju posebne uslove, vole biti gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nježno milujete, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja ovisi hoće li bolje reagovati na nježnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne srame, uputit će vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše. Sve može, a da ne kažete nijednu riječ.
Imaju inicijativu
Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Kad ona vodi igru napravit će za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.
Podstiču maštovitost
Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom raditi i tačka. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas podstaći. Smislit će neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkrit će vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da neko može tako uživati u njima.
Uz njih se osjećate kao pravi mužjak
Dobra ljubavnica je u se*su potpuno na svom terenu. S olakšanjem odbacuje odjeću koja ju sputava, s oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj ljepoti. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Komentari