Šta nas po kineskom horoskopu čeka u 2018. godini?

Pas nije jednostavno biće. On će biti blagonaklon samo prema onome ko širi oko sebe mir i harmoniju, ko zaslužuje poštovanje i povjerenje, ko pomaže drugima.
Pas cijeni direktnost i suočavanje sa poteškoćama. Svako od nas će na sebi osjetiti pozitivan uticaj 2018. – te godine. Za mnoge će ova godina postati početna tačka novog, mirnog i sretnog perioda.
Šta stoga svako od nas može očekivati?
Jednostavno nađite u popisu ispod svoj znak po kineskom horoskopu.
Oni koji su se rodili u znaku Psa, Zmije, Štakora i Svinje
Pripremite se! Za vas će 2018. – ta godina biti, ne samo sretna, već JAKO sretna. Vaše želje će se početi ostvarivati odmah, već u prvim mjesecima 2018. – te godine.
Ova godina je jako povoljna za nove početke, nalaženje novog posla i svega novog. U ovoj godini probajte bukvalno sve novo.
Oni koji su se rodili u znaku Zeca, Bika i Majmuna
Za vas će ovo biti stabilna i mirna godina. Uživajte u svakoj sekundi. Bit će mnogo sitnih, ugodnih iznenađenja, a krupne, pozitivne promjene su moguće kao normalan rezultat stabilnog rasta.
Jednostavno radite ono što smatrate da je važno i godina će vam stvarno biti prekrasna.
Oni koji su se rodili u znaku Pijetla, Tigra i Zmaja
Pas vam ne može obećati da će sve biti vrlo lako i jednostavno ove godine. Ali sve ono što budete radili u ovoj godini će postaviti osnovu za pozitivan period u vašem životu.
Ove godine će vam se dogoditi čistka, ali ne živcirajte se, to što će se nešto ili neko u vašem životu odjednom promijeniti do neprepoznatljivosti je odgovor na vašu molitvu “izbavi nas od zla”.
Oni koji su se rodili u znaku Koze i Konja
Vi možete izvući najbolje iz ove godine. Vi bolje od svih shvaćate da se život mora živjeti punim plućima, ako to okolnosti dozvoljavaju.
Nemojte propustiti ni jednu od mogućnosti kojima je pas tako velikodušno obasuo ovu godinu.

Komentari