Šta posljednja cifra godine rođenja otkriva o vašoj sudbini: Da li ste vatra, zemlja, voda ili…?

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga.
Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primjer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra… Krenimo redom.
Element #1: Metal (0-1)
Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.
Element #2: Voda (2-3)
Osobe rođene pod elementom vode pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnim u karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primjećuju detalje.
Element #3: Drvo (4-5)
Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.
Element #4: Vatra (6-7)
Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo ulijeću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.
Element #5: Zemlja (8-9)
Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće raditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

Komentari